Tuorein sisältö

Netflix lopetti Neil Patrick Harrisin Uncoupled-komedian

15.01.2023 klo 01.30 | Luettu: 1230 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Darren Star on luonut mm. sarjat Melrose Place ja Sinkkuelämää. Hänen Emily in Paris -sarjansa on tuore Netflix-hitti, joka jatkuu neljännelle kaudelle. Kaikki ei voi mennä putkeen: Netflix on lopettanut 1. kauden jälkeen hänen Uncoupled-sarjansa. Starin edellinen yhden kauden ihme on vuoden 2003 Miss Match -sarja.

Uncoupled kertoi Neil Patrick Harrisin näyttelemästä homomiehestä, joka päätyi New Yorkin sinkkumarkkinoille 17 vuoden tauon jälkeen, kun pitkäaikainen partneri jätti hänet. Viittäkymppiä kohti puksuttavalla miehellä oli opeteltavaa.

Pääasiassa myönteistä palautetta saanut sarja vieraili Netflixin katsotuimpien ohjelmien listalla, muttei pysynyt siellä kauaa. Netflix on lopettanut läjäpäin sarjoja viimeaikoina. Se käsitys on alkanut vakiintua, että tärkeintä on se, katsooko riittävän moni kauden loppuun saakka. Top-10-listoilla pyörähtäminen ei siis välttämättä ole enne jatkosta.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuinka suuria ovat 8... Kaleidoscope 2 - Pin... >

Keskustelut (2 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

15.01.2023 klo 03.08

Kyllä masentaisi olla tv-sarjan luoja jos ainoa julkaisujaksi tarjoutuva taho olisi netflix.
lainaa
cnlanrlabgksjandjg

15.01.2023 klo 19.34

hirvea ristiriita kun suolletaan sarjoja jotka ei ketaan kiinnosta mut silti tuhannet fanit toivovat et sarja jatkuis ja nakis loput lopulta ei kiinnosta edes alkaa katsoa mitaan kun tietaa et lopetetaan se kuitenkin. ihan sama ku live service pelien pelaaminen ku tiedat et enemmisto niist loppuu puolen vuoden sisaan vaik tykkaisit
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova