Tuorein sisältö

Willow 1-8: jos hyppy jyrkänteeltä ei tapa, kokeile totella pahinta vihollistasi

07.02.2023 klo 22.00 | Luettu: 798 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 8:
Children of the Wyrm


Sankarit suorittavat eri tahtiin "kohtalon hypyn" vesiputouksen huipulta hiekkakaupunkiin. Ensimmäiset ovat jo suorittamassa "kohtalon askelmaa" kaupungista uniulottuvuuteen, koska pahis käskee, eivätkä he muuta keksi. Olisi eduksi, jos kokenut nimihenkilö olisi neuvomassa, mutta hän lähtee kotiin. Tyypit ovat niin kujalla, että melkein uskoin juonihaarniskojen pettämiseen. Mutta:

80-luvun leffassa suojeltiin legendojen ennustamaa vauvaa Eloraa. Hän on tarkalleen siinä pisteessä, että hän voi ilmoitusluonteisesti vaikka kumota säännöt. Alkajaisiksi se riittää, ettei Elora enää rakasta prinssiä, jonka avulla pahis yrittää vietellä hänet. Willow valitsee tämän hetken yllätyspyllätyspaluulle, mikä kumoaa uni-idean. Elora ryhtyy lataamaan discopalloa reilummassa taistelussa, joka kameraa motivoituneesti heilutellen pelaa annetut kortit. Pakka ei ole Magic: The Gathering ja myös He-Man-teemaiset Uno-kortit ovat hienompia, mutteivät paljon.

Pennut ovat kiinnostavampia kuin mm. The Wheel of Timessä, mutta poikkeus on tämä munaton prinssi Ken. On liian ilmeistä, ettei kukaan sielun omistava häntä rakasta, eikä siinä ole erityistä jännitettä, kun hän muuttuu zombieksi ja yrittää mäiskiä siskoaan.

Prinssi pelastuu - mutta kollega jää jälkeen. Muinainen pahuus on vapaa manipuloimaan jälkimmäistä ja yhä myös palailemaan. Älä vanno, ettei mitään saatu aikaan: sankarit hukkasivat paremman prinssin kuin mitä he etsivät, joten panokset nousivat tai mahdollisesti eivät.

Takuulla katson 2. kauden, jos Val Kilmer kykenee palaamaan.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jakso 1-7

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ostockin päänimet ju... Yellowstone saattaa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova