Tuorein sisältö

Dexter: New Blood oli hitti, joten varaudu kolmeen sarjaan

07.02.2023 klo 23.55 | Luettu: 2348 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"Kunniallisesta sarjamurhaajasta" kertova Dexter venyi lähes sataan jaksoon, mutta lopetus jätti monet fanit närkästyneiksi. IMDb:ssä viimeisen kauden jaksojen arvosanat liikkuvat välillä 6,9-8,5 (asteikko on 1,0-10,0), mutta viimeisen jakson arvosana on 4,7.

Vajaan 10 vuoden tauon jälkeen tehty Dexter: New Blood pyrki korjaamaan jälkimaun. IMDb:n arvosanat liikkuvat välillä 8,2-9,3. Ja viimeisen jakson arvosana on 4,6.

No, ainakin New Bloodia katsottiin. Lisää on tulossa virallisesti. Dexter: Origins kertoo nuoresta Dexteristä, joka aloittaa tutkijan hommat Miamin poliisissa ja matkan kohti muuta, mistä hänet tunnetaan. Useista hahmoista nähdään nuoremmat versiot.

New Blood saa toisen kauden, joka keskittyy Dexterin poikaan. Alunperin New Bloodin oli tarkoitus jäädä minisarjaksi. Aiemmin tänä vuonna huhuttiin, että toista kautta suunniteltiin ennen esiosaideaa, mutta nyt molemmat ovat tulossa.

Muihinkin tunnettuihin hahmoihin liittyviä mahdollisuuksia tutkitaan. Trinity Killer saattaa saada esiosan. John Lithgow näytteli hahmoa 12 jaksossa.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt ei soiteta yhtää... John Cleese palaa Pi... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Herpy

08.02.2023 klo 23.56

Aikoinaan Dexter oli niin priimaa etten suorastaan ole enää uskaltanut koskea tällaiseen uudempaan vääntöön / säätöön. Pelottaa että jää lähinnä huono maku suuhun... mutta toki hyvä muistaa aina se että toisten (vaikkapa imdb:n käyttäjien) mielipide ei automaattisesti ole sama kuin sitte taas oma henkilökohtainen. Hmhm.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

09.02.2023 klo 08.30

Tykkäsin kanssa aikoinaan Dexteristä, mutta tämä New Blood on jäänyt katsomatta. Toki se on tullut vastaan suoratoistopalvelussa, mutta en ole innostunut, vielä. John Lithgow on aina plussaa, jospa se saataisiin johonkin mukaan jollain konstilla.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova