Tuorein sisältö

Guardians of the Galaxy 3 -traileri: trilogia päättyy kera kaikkien värien & tunteiden

13.02.2023 klo 03.25 | Luettu: 1025 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Guardians of the Galaxy Vol. 3 saapuu teattereihin toukokuussa. Trilogia-sanaa väärinkäytetään päivittäin, mutta näitä leffoja muistellaan trilogiana todennäköisemmin kuin Marvelin muita sivupolkuja vision yhtenäisyyden johdosta.

Vanhojen Twitter-vitsien vuoksi potkut saanut ohjaaja ja kirjoittaja James Gunn siirtyi DC:n leipiin. Ennen ylennystä DC-leffojen luovaksi pomoksi hän sittenkin palasi Guardians-hommiin, koska hän haluaa viimeistellä eritoten Rocket-pesukarhun tarinan. Gunn joutui alustamaan Thanos-sotaa ensimmäisellä leffalla ja nyt hän joutuu kommentoimaan sodan seuraamuksia, mutta ei tinkimään tyylistään.

Geneettisesti muokatun Rocketin kivuliaasta historiasta on vihjailtu. Nyt sivupolku kytkeytyy High Evolutionary -roistoon. Gunn väitti aikanaan, ettei Grootin kuolema ole huijausta, mikä on todistettu, kun Grootin taimi on varttunut erilaiseksi yksilöksi. Trailerin perusteella mahdollisuuksien rajoissa on sekin, ettei Gamoran kuoleminen muiden kirjoittajien käsissä ole 100% huijausta.

Gunn luultavasti ei pääse kasvattamaan Michelle Yeohin roolia (paluusta ei ole puhuttu), koska Marvel onnistui antamaan Yeohille toisen roolin Shang-Chi-leffasta, mutta avaruus-Yeohin tiimikaveri Sylvester Stallone on yhä mukana. Tulokkaisiin lukeutuu toisen leffan lupailema "täydellinen ihminen" Adam Warlock, jota näyttelee Will Poulter.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kun supertyypit kato... UMK23-finaali selost... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova