Tuorein sisältö

The Batman -ohjaajan Arkham Asylum -sarja ei sijoitu The Batmanin maailmaan

18.12.2023 klo 19.40 | Luettu: 459 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


The Batman -elokuvan ohjaaja Matt Reeves kehittelee jatko-osaa ja kahta Batman-aiheista tv-sarjaa. Colin Farrellin näyttelemästä Pingviinistä kertova sarja alkaa ensi vuonna. Arkham Asylum -mielisairaalasta kertovan sarjan suunta on ollut vähemmän selvä.

The Batman -elokuvat ja niiden hahmoista kertovat tv-sarjat sijoittuvat omaan jatkumoonsa. Yllättävää on se, että Arkham-sarja sijoittuu uuteen DC-universumiin, jonka Superman: Legacy aloittaa vuonna 2025.

Uuden DC-universumin isä James Gunn kertoo, että suunnitelma on ollut tämä koko sen ajan, kun hän on ollut mukana. Arkham-sarja on yksi varhaisista hänen hyväksymistään ideoista. Hän myös selventää, ettei hän tiedä, mikä oli tilanne ennen hänen aikaansa.

Alunperin Reevesin tiimillä oli mielessä kyttäsarja, joka sijoittuu The Batmanin aloittamaan jatkumoon. Idea alkoi kehittyä Arkham-sarjaksi, ja Pingviini-sarjan kehittely meni etusijalle. Gunnin puheista päätellen Arkham-sarja "vaihtoi universumia" noin vuosi sitten.

Elokuva The Brave and the Bold tulee esittelemään uuden DC-universumin Batmanin ja hänen biologisen poikansa Damianin, joka ryhtyy Robiniksi. He ovat siis heitä, jotka kohtaavat tai ovat jo kohdanneet roistot, joita Arkham-sarja käsittelee.

Kuvassa on Arkham Asylum elokuvasta Batman & Robin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuumaa menoa keittiö... Kauhuleffa Ottolapsi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova