Tuorein sisältö

Nelonen-kanavan lähetykset saadaan teräväpiirtona kaikelle kansalle

13.02.2023 klo 14.47 | Luettu: 766 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nelonen-kanavan lähetykset saadaan teräväpiirtona kaikelle kansalle.

Nelonen HD valtakunnallisesti 99,96 prosentin peitolla Digitan antenni-tv-verkossa maanantaina 13.2.2023 kanavapaikalla 24.

Nelonen HD-kanavan ohjelmisto on identtinen Nelonen-kanavan ohjelmiston kanssa, mutta kuvanlaatu on tarkempi. Nelonen-kanavalla tarjolla olevat HybridiTV-palvelut ovat luonnollisesti saatavilla myös Nelonen HD-kanavalla.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme antenni-tv-verkkoon tärkeimmät tv-kanavat teräväpiirtomuodossa. Tv-toimiala suunnittelee parhaillaan HD-siirtymän tarkempaa aikataulua. Tällä hetkellä arvioimme, että siirtymä yksinomaan teräväpiirtolähetyksiin voisi tapahtuma vuosien 2024–2025 aikana", kertoo Digitan TV-liiketoimintajohtaja Teppo Ahonen.

AntenniTV tarjoaa tv-katsojille yli 20 maksutonta tv-kanavaa. Antenni-tv-verkon toiminnan jatkuvuuden ja palvelutason turvaaminen on Suomessa tärkeää.

Teräväpiirtokanavien katsomista varten tarvitaan Antenna Ready HD -testattu vastaanotin tai vastaanottimen pitää olla DVB-T2-virittimellä varustettu. Voit katsoa Antenna Ready HD -testatut laitteet osoitteesta www.testatutlaitteet.fi.

Useimmat vastaanottimet etsivät uudet kanavat automaattisesti, mutta jotkin televisiot tai digiboksit saattavat vaatia kanavien virittämisen uudelleen tai tehdasasetusten palauttamisen. Ohjeet kanavahaun tekemiseksi löytyvät Digitan internet-sivuilta tai laitteen käyttöoppaasta.

(Digita Info palvelee maanantaista perjantaihin kello 8–20 numerossa 020 411 7676 tai info@digita.fi).

(Lähde Nelonen Media, Digita)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Skimbagirls hiihti t... Perusvarmaa alakuloa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova