Tuorein sisältö

Hellboy aikoo flopata myös Ghost Rider -ohjaajan kanssa

17.02.2023 klo 23.55 | Luettu: 920 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Hellboy on flopannut kolmesti isolla kankaalla, jos uskomme siihen sääntöön, että leffan pitää tienata teattereissa kolme kertaa budjettiaan vastaava summa. Guillermo del Toro sai ohjata kaksi leffaa vuosituhannen alussa ja hän kehtasi haaveilla kolmannesta pitkään, joten selvää on sekin, että tuohon aikaan DVD-myynnit olivat merkittävä tekijä. Vuoden 2019 uusi versio (kuvassa) floppasi selkeämmin, minkä ohella se haukuttiin lyttyyn.

Kehitteillä on taas uusi versio. Ohjaajaksi on kiinnitetty Brian Taylor. Hänen ja Mark Neveldinen ohjaama sarjisleffa Ghost Rider: Koston henki floppasi samassa hengessä kuin Hellboyt, mutta toisaalta heidän ansioluettelostaan löytyvät myös kulttimainetta nauttivat Crank-leffat. Tuotannon on määrä alkaa pian.

Uutislähde ei tiedä tarinasta mitään varmaa, mutta sivusto on kuullut, että leffan työnimi on Hellboy: The Crooked Man. Samanniminen sarjakuvatarina sijoittuu 1950-luvulle ja kertoo Hellboyn yrityksestä auttaa miestä, joka on myynyt sielunsa Crooked Man -nimiselle demonille.

Lähde: DiscussingFilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvelin The Marvels... Kasaritähti Samantha... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova