Tuorein sisältö

Star Trek: Picard 3-2: suojelemastanne pennusta on luvattu miljoona dollaria, uhoaa Austin Powers -roisto

24.02.2023 klo 16.00 | Luettu: 938 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 2:
Disengage


Kausi on hieman terveemmällä pohjalla, jos katselun aloittaa tästä. Picard & försti ihmettelevät koomassa makaavaa tohtori Crusheria pienessä aluksessa tohtorin pojan kanssa. "Jostain syystä" "Enterprisen" kärttyinen kapteeni Shaw ei tahdo auttaa, vaikka örisevä pahisalus kiusaa sankareita. Shaw'n on tarkoitus olla rasittavan kihtinen pelkuri, mutta edellisestä jaksosta johtuen kärttyisyys on samaistuttavaa, kun Picard & försti sähelsivät itsensä tähän saumaan epäuskottavasti.

Pahisalusta johtaa Austin Powersin Frau Farbissina, joka maireasti myhäillen esittelee kykyään paiskoa aluksia päin toisiaan kuin legoja. Hän tahtoo Crusherin pennun, joka takauman mukaan on maireasti myhäilevä salakuljettaja. Jakson keskeisin tavoite on tehdä jäbästä kiehtovan ristiriitainen Han Solo. Sentään tunnistin tavoitteen.

B-juonessa Raffi selvittelee terrori-iskua omin luvin ja pohtien menneitä päihdeongelmiaan. Homeinen pähkinä Worf putkahtaa tyhjästä, joten luvattu Uuden sukupolven kuolinkorahdus etenee ns. rytmikkäästi.

Show on laimea ja ajastaan jäljessä. Lopussa Picard myöntää olevansa itsekäs ja tunteellinen vanha pieru, joten nyt myös Shaw on hänen puolellaan (?). Pahismummo käkättää innoissaan niin kamalasti, että ällöttävyys ylittää rajan ja potentiaalisesti muuttuu ominaisuudeksi.


Keskiarvo 22 jakson jälkeen:


< Jakso 3-1 --- Jakso 3-3 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kun kaikki teinitytö... Törkykomedia vanhoil... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova