Tuorein sisältö

Star Trek: Picard 2-5: Ensimmäistä yhteyttä ensimmäisempi yhteys on vaarassa

01.04.2022 klo 23.00 | Luettu: 1912 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 5:
Fly Me to the Moon


Picardin tuntema nykyisyys muuttui, koska Picardin masentunut esiäiti jätti väliin avaruuslennon. Sen arvaa mistä on kyse, kun esiäiti kuuntelee neuvoja psykiatrilta, jolla on yhtä hyvä Sigmund Freud -aksentti kuin Joey Tribbianilla, mutta sitä koomisempaa on, kun Picard yllättyy ja hikeentyy. Tuo ei ole kallonkutistaja! Sehän on (saagan epäuskottavimpiin hahmoihin lukeutuva) Q! Q osaa muuttaa muotoaan, mutta hän valitsi valeasun kuin Sepe Susi. Hänellä toki on vaikeuksia viime jakson mukaan.

Bent Spiner näyttelee geenitutkijaa, joka on jumissa alan sääntöjen vuoksi. Q antaa ratkaisun tarjottimella, mutta sehän on juoni, joten voi pahkeinen: toiveikas huipputiedemies melkein ehtii tappaa tyttärensä. Samaan aikaan borgien kuningatar on vapaa tekemään pilapuheluja ja yrittämään pakoa. Hutiloinnista huolimatta kukin juoni on relevantti, joten jakso on kiintoisa.

Esiäitiä on tsempattava bileissä, joten keksimällä keksityt turvatoimet ja sankarien ja heidän uuden vahvan liittolaisensa tuulesta temmatut rajoitteet listataan. Se kertonee jotakin rytmistä, että oletin jakson ehtivän käydä bileet läpi, vaikka ne alkavat loppusuoralla. Ei sentään.

Borgien kuningatar on tehnyt tuhmia Juratille. Menisipä tällainen juoni kerrankin maaliin asti. Jakso viittaa Ensimmäiseen yhteyteen (1996), jota varten idea borgien kuningattaresta keksittiin, joten tekijöiden täytyy tietää, ettei esivanhemman tsemppaus borg-uhan alla enää riitä?


Keskiarvo 15 jakson jälkeen:


< Jakso 2-4 --- Jakso 2-6 >

Katsottu: Amazon Prime Video


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hybridikeikka kotoa ... Turtles-fanienkin tu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova