Tuorein sisältö

Star Trek: Picard 3-4: linnunrata, tuo viimeinen korkkaamaton keilarata

10.03.2023 klo 22.20 | Luettu: 473 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 4:
No Win Scenario


Kapteeni Shaw nojaa keskisormeensa. Tällaiset, kihtisyydestään johtuvaan ilmapiiriin turhautuneet öyhöt tekevät niin tosielämässäkin, enkä silti tiedä, tekevätkö he tai Shaw niin tahallaan. Mahtuuko tarkkanäköistä ihmistuntemusta samaan käsikirjoitukseen, joka pistää Picardin sanomaan fuck ja dipshit? Mietin tätä puoli tuntia, kun ei ollut muuta.

Paskamummo leikkaa kätensä. Paskakädestä morfautuu paska esimies, joka käskee jahdata sankareita hinnalla millä hyvänsä. Sankareilla on aikaa dokata ja kirjaimellisesti etsiä pottaa, jossa miehistöön soluttautunut paska nukkuu. Aiemmin mummo yritti keilata sankarit kumoon heittämällä pienen aluksen, joten sankarit nokittavat meteoriitilla. Picardin salatulla pojalla tilttaa, joten sarja jatkuu.

Kunnioitan hahmovetoista horinaa seuraavasti. 1. En öyhötä, jos kaikki Uusi sukupolvi -jaksot nähnyt fiilistelee vanhojen ystäviensä seurassa. 2. Se on näppärä pieni ristiriita, kun Picard ylistää Tähtiliittoa perheekseen takaumassa, jossa salattu poika on kuuntelemassa.

Jos tykkäät vanhusten horinoista, tarjoan lisää. Äitini piti Star Trekistä parikymppisenä, Avatarista viisikymppisenä ja Avatar 2:sta kuusikymppisenä. Kun hän joskus 30-40-vuotiaana kutsui kaikkea scifiä samaksi puuroksi, olin täysin eri mieltä. Nykyään en ole - en ainakaan kun 5 sekunnin sivuhahmolla on vappunaamari, tai kun stunttimies taas heittää voltin kipinöiden sinkoillessa takanaan, tai kun aliavaruusmoottorin derivointikapselin valuvika ratkaistaan Harry Potter -loitsulla, joka paljastaa Enterprisen eksyneen Pixarin merenalaiseen maailmaan.

Tahdon oikeaa maailmanrakennusta. Keilaavien ufojen kaltainen arvottu soopa on antoisampaa tekoälyn tulkitsemana.


Keskiarvo 24 jakson jälkeen:


< Jakso 3-3 --- Jakso 3-5 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kokki on diktaattori... Nuclear Blast julkai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova