Tuorein sisältö

Star Trek: Picard 3-5: Simo Saksanpähkinä nuivalla maalla

17.03.2023 klo 23.00 | Luettu: 926 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 5:
Imposters


Kapteeni Shaw ei ole miellyttävä, mutta hän on samaistuttava suhtautuessaan yhä hirtehisesti siihen mahdollisuuteen, että Picard ja kumppanit voivat päätyä sotaoikeuteen sähläyksen johdosta. Seinfeld päättyi siten. Miksei myös Uusi sukupolvi?

Muotoa muuttavat pökäleet paljastuvat superpökäleiksi. Siksi skannerit eivät tunnista niitä. Kaikki saattavat olla huijausta! Onko Picard huijausta, kysyy uusin palaava hahmo, jota Picard epäilee huijaukseksi. No en, vaahtoaa Picard, vaan normaali synteettinen kopio Picardista, joka on ajastettu kuolemaan kun kuollut Picard tahtoisi kuolla.

Vitsailen tietenkin. Sarja tarjoaa noin kerran jaksossa todisteen siitä, ettei se kunnioita omaa suppeaa historiaansa, vaikka Picardin laajempaa matkaa paketoidaan. Varsinainen pointti on simppeli: jos vanha kaveri ärsyttää yhä, hän ei ole huijausta.

Mutta kuka tahansa muu saattaa olla. Niinistö. Erdogan. Picardin poika on jotain muuta uneksiessaan massamurhista tahtomattaan. Sankarit ovat semiselkeästi oppineet jotakin, mutta toivoin Shaw'n pistävän hanttiin, koska se on ainoa näkemäni tie myönteiselle loppulausunnolle, että lopetan nipottamisen nipottavan hahmon tahtiin.

Riffraff & samuraipähkinä palaavat gansterilavasteisiin ulisemaan, että he ovat pomoja nyt, joten he pääsisivät hengestään, ellei haltiagangsteri olisi niin epälooginen, että hän uskoo pähkinöistä legendaarisimman halkeavan voiveitsellä.


Keskiarvo 25 jakson jälkeen:


< Jakso 3-4 --- Jakso 3-6 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Transworld Identity ... Gladiaattorin jatko-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova