Tuorein sisältö

Massii taskut pullollaan - Seksikäs-Suklaa etsii Suomen kovimmat fleksaajat

16.03.2023 klo 23.15 | Luettu: 347 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Massii taskut pullollaan - Seksikäs-Suklaa etsii Suomen kovimmat fleksaajat.

MTV Katsomossa 18.4. alkavassa Fleksaajat-ohjelmassa Seksikäs-Suklaa ja MolyBros tekevät tutkimusmatkan suomalaiseen fleksaamisen kulttuuriin.

Ohjelmassa etsitään Suomen kovimpia fleksaajia, jotka elävät muita leveämmin, eivätkä pelkää näyttää sitä.

Fleksaaminen tulee englanninkielisestä slangitermistä flex, jolla tarkoitetaan oman tyylin tai esimerkiksi varallisuuden avointa näyttämistä ja esittelyä. Fleksaaminen on vaatimattomuuden vastakohta ja tapa ilmaista itseä ja elämäntyyliä vapautuneesti.

Fleksaajat-ohjelmassa fleksaamisen kohteena ovat muun muassa vaatteet, kengät, veneet ja kellot.

Kauden aikana tavataan muodin asiantuntijoita ja keräilijöitä, vietetään päivä monimiljonäärin kanssa ja tutustutaan tulevaisuuden digitaaliseen fleksaamiseen.

"Suomessa on historiallisesti totuttu siihen, että kellä onni on, se onnen kätkeköön – ja kellä aarre on, se aarteen peittäköön. Ehkäpä se on meidän tehtävä näyttää suuntaa ja esitellä uuden sukupolven vapautuneempaa elämäntapaa. Elämästä nauttiminen ja kateuden ohittaminen tekee meille kaikille hyvää".

Fleksaajat fiilistelee ennen kaikkea inspiroivia ihmisiä, jotka ovat tehneet kovaa duunia ja ovat valmiita ravistelemaan suomalaista vaatimattomuuden ja menestyksen peittelyn kulttuuria omalla tyylillä ja olemuksellaan.(MTV)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ennätyskallis komedi... Uusi radiokanava Eas... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova