Tuorein sisältö

Ennätyskallis komediaelokuva olikin liikaa Netflixille

16.03.2023 klo 22.20 | Luettu: 2192 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflix on tunnettu törsääjä, mutta pihimmät ajat ovat kenties alkaneet (alan trendejä mukaillen). Netflix kehittelee yhä useita kalliita toimintaelokuvia, mutta 150 miljoonan dollarin komedia katkaisi kamelin selän.

Leffasta puhuttiin viimeksi viime viikolla. Työnimi on Paris Paramount. Leffan on tai oli tarkoitus olla paluu Nancy Meyersille, joka ohjasi 70-85 miljoonan taalan komedioita vuosituhannen alussa (mm. Mitä nainen haluaa, Jotain annettavaa) ja teki voittoakin.

Leffaa on kehitelty hyvän aikaa. Se vaikutti viimein etenevän, kun rooleja tarjottiin Scarlett Johanssonille, Penélope Cruzille, Michael Fassbenderille ja Owen Wilsonille. Netflix on kuitenkin hylännyt projektin budjettisyistä. Tuoreimman juorun mukaan Meyers vaati vähintään 150 miljoonaa. Netflixiltä olisi herunut 130 miljoonaa.

Meyers on vapaa tarjoamaan projektia muille.

Kyseessä on Meyersin elämään löyhästi perustuva eli elokuvien tekemisestä kertova elokuva. Sellaisia juhlitaan usein Oscar-gaalassa. Pari päivää sitten Netflix voitti 6 Oscaria, mutta elokuvista kertovat elokuvat kuten Netflixin Bardo (kuvassa) jäivät tällä kertaa ilman. Sattumaako?


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Voice of Finland... Massii taskut pullol... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova