Tuorein sisältö

Shazam-ohjaajan supersankaritauko muistuttaa katkeraa avioeroa

21.03.2023 klo 14.20 | Luettu: 377 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Shazam! Fury of the Gods jakoi mielipiteet ja floppasi. Molempien Shazamien ohjaaja David F. Sandberg yrittää ilmaista, että "se on vain elämää" ja siirtyä muihin hommiin, mutta hän kokee fanien lukevan kommentteja kuin piru Raamattua. Ja ehkä tämä uutinen on osa sitä.

Sandberg ei olettanut kriitikoiden olevan yhtä suopeita kuin viimeksi, mutta hän koki tekevänsä hyvän leffan, joten hän on hieman yllättynyt negatiivisesta palautteesta. Hän huomauttaa yleisöarvioiden olevan myönteisiä Rotten Tomatoes -sivulla ja huokaisee "oh well".

Sandberg on kauhuelokuvien Lights Out ja Annabelle: Creation ohjaaja. Hän tahtoo palata kauhun pariin. Käytettyään 6 vuotta Shazamiin, hän on ehdottomasti saanut tarpeekseen supersankareista tältä erää.

Mutta hän tarkentaa, ettei hän kadu lainkaan Shazamien tekemistä. Hän oppi paljon ja tapasi mahtavia ihmisiä.

"Tiedät, että leffalla menee hyvin, kun ohjaaja selittelee, ettei hän kadu sitä", vitsailee Twitter-käyttäjä. Sandberg kommentoi, että pitää olla selkeä, kun sanoja aina vääristellään.

Sandberg odottaa innolla sitä, että hän saa otettua etäisyyttä internetin supersankarikeskusteluihin. Hän kokee ne hyvin stressaaviksi.

Sandberg siis syyttää faneja leffansa kohtalosta? Joku teki sellaisen Reddit-ketjun edellämainitun perusteella. Useimmat Reddit-käyttäjät eivät ole samaa mieltä, mutta Sandberg puolustautui Redditissä ja Twitterissä. Hän pelkää, että väittämästä tulee "koettu totuus", jota hoetaan ikuisuus.

Sandbergistä oli surullista nähdä esimerkiksi se, kuinka Leslie Gracelle ilkuttiin, kun Batgirl-leffa peruttiin. Hän kokee päässeensä vähemmällä.

(Ja sitten hän malttoi mennä nukkumaan?)

Lähde: Twitter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Wars: Skeleton ... Kevään hikisimmät ro... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova