Tuorein sisältö

The Mandalorian 3-4: you're the best - around! Ja pulujahtia.

23.03.2023 klo 23.00 | Luettu: 1216 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 4:
The Foundling


Pyhä joukkopsykoosi, Batman. Katsoin jakson päivän myöhässä, joten koen väistäneeni 50+ artikkelia ja somepostausta episodin ihmeellisyydestä. Kestoa on 25 minuuttia. Jakso koostuu jättipulujahdista ja vauhdikkaasta takaumasta, joka on sisäpiirijekku.

Pulujahdista tulee muikea viimeistään kun mandot saavuttavat pesän. Poikasilla on fyysisten tehosteiden karismaa, mutta ne ovat isoja, joten näky puhuttelee vaistoja ja mammakin vaikuttaa ärjymmältä. En toivonut pulujen syövän rappiosankareita, vaan neutraalisti seurasin luontodokumenttia, jossa harakan olisi kannattanut jättää ärsyttävät pörriäiset rauhaan.

Luolassa vartova Grogu kokee takauman, jossa hän pelastui Sithin kostolta kiitos Jar Jar Binksin... Tai ei aivan. Binksin näyttelijä Ahmed Best näyttää naamaansa jedinä, joka kiihkoilee tovin. Best otti Binks-vihan henkilökohtaisesti ja masentui, mutta nyt universumi on taas tasapainossa - 5 tähteä?

Vakavissani antaisin 4, jos se olisi Bestin tulkitsema Binks, joka pelastaa Grogun samassa hengessä, tilanteen jäädessä avoimeksi. Kuvasto on vahvaa, eikä jakso hukkaa aikaamme liikaa, joten pienikin kerronnallinen koukku, johon unelmansa ripustaa, merkitsisi paljon. Totean tuon tietoisena siitä, että fanit vaahtoavat viikon, jos sieluttoman pottapään hihaan ommellaan vaikka Viipurin vaakuna: tajuatko, mihin se viittaa?!

Olen 37% varma, että päähenkilö esiintyy tässä jaksossa.


Keskiarvo 20 jakson jälkeen:


< Jakso 3-3 --- Jakso 3-5 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Viime viikolla somek... Babymetal julkaisi u... >

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

23.03.2023 klo 23.31 1 tykkää tästä

Totesin itsekin jakson lopuksi että "Hö...ääh?".
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova