Tuorein sisältö

Netflix ei sittenkään luovu Sukuviasta (Arrested Development -sarjasta)

26.03.2023 klo 00.25 | Luettu: 452 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Fox-kanavalla debytoinut komediasarja Sukuvika (Arrested Development) kesti kolme tuotantokautta vuosituhannen alussa. Kiitelty sarja vaikutti päättyneen ennenaikaisesti, mutta 2010-luvulla Netflix oli täynnä nuoruuden jaloa idealismia, joten Netflix adoptoi sarjan ja tuotti sille kaksi uutta kautta. Kyseessä oli yksi ensimmäisistä tällaisista tempauksista Netflixille, joka samaan aikaan pääsi otsikoihin varhaisilla alkuperäissarjoillaan.

Aiemmin tänä vuonna uutisoitiin, että koko sarja katoaa Netflixistä: Netflixin tuottamat kaudet mukaanlaskien. Tilanne vaikutti kytkeytyvän trendiin, jossa merkittävätkin sarjat voivat haihtua suoratoistopalveluista. HBO Maxista on kadonnut lippulaivasarjaksi muinoin kuvailtu Westworld ja läjäpäin muuta. Joskus sarjoille löytyy uusi koti nopsaan, mutta pahimmissa tapauksissa sarjat vaikuttavat katoavan maan päältä.

Netflix kertoo nyt, että Sukuvika pysyy ohjelmistossa. PR-kriisi on vältetty. Voimme keskittyä valittamaan Netflixin ennenaikaisesti lopettamista sarjoista, joiden tyngät pysyvät linjoilla haamukipua tuottaen.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suositun ysärisarjan... Kirjalähde: maailman... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova