Tuorein sisältö

Suosikkisarjasta toinen elokuva, yleiskirurgi Holopaisen elämä mullistuu

05.04.2023 klo 19.30 | Luettu: 710 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruudussa jo 14. kauden kohdalle ehtinyt Syke-sarja pääsee jo toistamiseen valkokankaille.

"Syke: Särkynyt sydän" -draamaelokuvan kuvaukset alkavat toukokuussa. Elokuvaa tähdittää Syke-sarjasta tuttu yleiskirurgi Holopainen, jota näyttelee Jarkko Niemi.

Holopainen joutuu elämän suurten kysymysten äärelle, kun sairaalaan kiidätetään potilas, joka mullistaa perinpohjaisesti hänen maailmansa. Elokuva on sarjasta itsenäinen kokonaisuus ja tarjoaa viihdyttävän katseluelämyksen myös heille, jotka eivät ole Sykettä aikaisemmin seuranneet.

"On tosi kiva tuoda vielä palanen Holopaista takaisin varsinkin, kun sarjan katsojilta saamani palautteen viesti on pitkälti ollut toive Holopaisen jonkinlaisesta paluusta. Nyt sitä sitten on tiedossa ainakin tämän leffan verran", näyttelijä Jarkko Niemi iloitsee.

Elokuvan ohjaa Taavi Vartia ja rooleissa nähdään paljon Sykkeen tuttuja kasvoja, kuten Lena Meriläinen, Leena Pöysti, Matti Ristinen, Antti Luusuaniemi, Jaana Pesonen, Senna Vodzogbe ja monia muita.

Ensimmäinen Syke-sarjaan pohjautuva elokuva "Hätätila" sai ensi-iltansa marraskuussa 2021. Elokuvateatterien vaikeasta korona-ajan tilanteesta huolimatta Hätätila keräsi teattereissa lähes 130 000 katsojaa ja elokuva palkittiin myös Jussi-gaalassa yleisön suosikkina.

(Foto Heikki Luoto)



(Nelonen)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ben Affleck menettää... Adam Driver on uusi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova