Tuorein sisältö

Huojentava tieto, Danko Jonesin uudelta albumilta ei ole odotettavissa yllätyksiä!

14.04.2023 klo 12.48 | Luettu: 483 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Danko Jones tulee jälleen! Uusi albumi "Electric Sounds" luvassa syksyllä.

Artistin 11. studioalbumi on julkaisua vaille valmis. Electric Sounds -albumin julkaisupäiväksi on ilmoitettu syyskuun 15. päivä. Torontossa vuonna 1996 perustettu trio julkaisee tämän ilmoituksen ohella myös selkeällä viestillä varustetun singlen Guess Who’s Back.

"Pandemia-aikana tuntui kuin kiertävät rock-yhtyeet olisi laitettu hyödyttöminä aikaiselle eläkkeelle. Mutta tavallaan tuntuu myös, että se sai meidät vain yrittämään kovempaa. Julkaisimme Power Trio -albumin pandemiasta huolimatta vuonna 2021, ja lähdimme heti kiertueelle kun se vain oli mahdollista. Nyt olemmekin jo Electric Sounds -levyn äärellä ja tuntuu kuin pääsisimme jatkamaan totutulla tahdilla eteenpäin".

Ja pyörää ei ole lähdetty keksimään uudelleen. Linja on selkeä:

"Mielestäni Electric Sounds on samassa linjassa aikaisempien albumiemme kanssa. Olemme vuosien varrella kaivertaneet itsellemme kivenkovan soundin ja siinä aiomme pysyä. Aikaisempiin levyihimme verrattuna tässä on hieman nopeampia kappaleita. Sanoituksemme kertovat yleensä rokkaamisesta, siitä että haluamme rokata, tai kuinka nautimme elämästä kun rokkaamme, ja sitten joskus laulan naisista. Yhtään yllätyksiä tältä levyltä ei kannata odottaa!", Danko tiivistää.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Allas Sea Poolin juh... Ensivilkaisu John Wi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova