Tuorein sisältö

Clint Eastwoodin viimeistä elokuvaa tähdittävät Nicholas Hoult ja Toni Collette

15.04.2023 klo 16.45 | Luettu: 883 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Jännäri ja juristidraama Juror No. 2 on näillä näkymin Clint Eastwoodin viimeinen elokuva. Kun projekti mainittiin ensi kertaa viime kuussa, liikkeellä oli epäilyksiä siitä, malttaako Eastwood lopettaa. Väittämä on kuitenkin se, että hän ohjaa vielä tämän kerran ja jää sitten sivuun koko elokuva-alalta. Hän on 93-vuotias kesäkuussa, kun kuvausten on määrä alkaa.

Nicholas Hoult näyttelee valamiestä, joka ymmärtää kesken murhaoikeudenkäynnin, että hän saattaa itse olla syyllinen uhrin kuolemaan. Hän harkitsee totuuden paljastamista, mutta hän myös pohtii, pääseekö hän kuin koira veräjästä, jos hän käyttää asemaansa juryn manipuloimiseen. Toni Collette näyttelee syyttäjää.

Leffan tuottaa Eastwoodin luottofirma Warner Bros. Lafka on kokenut & kokemassa isoja muutoksia, ja uusi pomo David Zaslav suhtautui nihkeästi Eastwoodin tuoreisiin floppeihin vielä vähän aikaa sitten, mutta Warner & Eastwood ovat menestystäkin usein maistelleet.

Väitetysti Eastwood tahtoo viimeisen elokuvansa olevan parempi kuin Cry Macho (kuvassa), jota kritisoitiin mm. siitä, että Eastwood oli liian vanha päärooliin roolin luonteen huomioiden.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amazon etsii kierrät... Jodie Foster on uusi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova