Tuorein sisältö

Amazon etsii kierrätettävää: mm. RoboCop, Stargate ja Blondin kosto on mainittu

15.04.2023 klo 15.15 | Luettu: 382 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Amazon osti Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) -studion isolla rahalla viime vuonna. Satavuotiaan leffastudion brändien louhinta jatkuu.

Amazonin listalla ovat mm. RoboCop, Stargate, Blondin kosto (Legally Blonde), Vaaleanpunainen pantteri (Pink Panther), Barbershop, 7 rohkeata miestä (The Magnificent Seven), Seikkailija Thomas Crown (The Thomas Crown Affair) ja Poltergeist.

Sisäpiirikohinan mukaan Amazonin sisällä kehitellään jo joitakin projekteja, ja samaan aikaan firma tiedustelee a-luokan yhteistyökumppaneilta, mitkä aiheet kiinnostavat heitä.

Lähestymistavat vaihtelevat. Leffat ja tv-sarjat ovat mahdollisia. Muutamat brändit kuten RoboCop, Stargate ja Blondin kosto saattavat jatkua molemmissa merkeissä. Kolmatta, Reese Witherspoonin yhä tähdittämää Blondin kosto -leffaa lupailtiin jo 2018. Seuraava Stargate on todennäköisimmin leffa, kun taas RoboCop tähtää vaihteeksi televisioon.

Alkuperäinen Vaaleanpunainen pantteri on timantin ympärillä pyörivä jännärikomedia, jonka alussa nähdään pantteripiirretty. Seuraava leffa on mahdollisesti kokonaan animoitu.

Kuvassa on 90-luvun RoboCop-tv-sarja.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Robert Downey Jr. om... Clint Eastwoodin vii... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova