Tuorein sisältö

Jenkkien Unelmien Poikamies palaa seksikkäämpänä kuin koskaan

13.11.2008 klo 14.48 | Luettu: 2873 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Amerikkalainen Unelmien poikamies palaa 3. joulukuuta Neloselle uusilla 11. kauden jaksoilla. Tämänkertainen poikamies on yksityisyrittäjä Brad Womack, joka on liikkeellä "tositarkoituksella".

Unelmien poikamiehen tekijät nimittävät 11. kautensa päähenkilöä, baarinpitäjä Brad Womackia, 34, seksimmäksi poikamieheksi, joka sarjassa on tähän mennessä nähty. Komean Bradin viehätysvoimaa lisää se, että hän on rehti, rehellinen ja vilpitön herrasmies - mies on tienannut sievoisen omaisuuden kovalla työllä. Kaiken kukkuraksi hän ilmoittaa olevansa liikkeellä tositarkoituksella. Brad haluaa löytää itselleen Unelmien poikamies -ohjelmasta vaimon, jonka kanssa nautiskella täydellisestä elämästä ja perustaa perhe.

Bradille esitellään 25 nuorta naista, jotka ovat halukkaita toteuttamaan hänen haaveensa avioliitosta ja perhe-elämästä. Ensitapaamisen iloiset hymyt vaihtuvat kuitenkin monen kohdalla kyyneliin, kun Brad jakaa ensimmäiset 15 ruusuaan ja lähettää ensimmäiset 10 morsiankandidaattiaan kotimatkalle.

Unelmien poikamies Nelosella 3. joulukuuta alkaen keskiviikkoisin.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Hevikansan talvipäiv... Lapinlahden Linnut, ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Marq

Moderaattori

Rekisteröitynyt 25.01.2008

13.11.2008 klo 23.11

Pics or didn't happen :)
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova