Tuorein sisältö

Lapinlahden Linnut, Aleksis Rock ja Nummisuutarit samassa paketissa

13.11.2008 klo 19.37 | Luettu: 2130 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lapinlahden Linnut palaa keväällä lavoille ja tekee mittavan kiertueen ympäri Suomen. Linnut juhlistavat keväällä 26-vuotista olemassaoloaan. Kiertue alkaa 3. maaliskuuta Espoosta ja päättyy 3. huhtikuuta Turkuun. Muut paikkakunnat ovat: Mikkeli, Pori, Helsinki, Lahti, Hämeenlinna, Tampere, Kuopio ja Jyväskylä.

Kaikkiaan kymmenen konserttia sisältävän kiertueen teemana on Aleksis Rock. Uusien sketsien lisäksi lavoilla nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa väkevänä ja tiivistettynä Flash!-teatteriesityksenä Aleksis Kiven näytelmä Nummisuutarit. Liput maksavat 38 euroa ja ovat jo myynnissä Menolipussa. Lipunmyynti Lippupalvelussa ja Lippupisteessä alkaa ensi viikolla.

Lapinlahden Lintujen vanhoista klassikoista kiertueella kuullaan mm. Kyllä elämä on ihanaa, Sedät jaksaa heilua, Edes kerran, Lipputangon nuppi ja Köyhän taivas.

– Väliajalla on tarjolla sahtia, lupaavat yhtyeen jäsenet. – Show’mme on todellakin uutta Suomessa ja jäljitelmiä on syytä varoa, he kuvaavat tätä koko perheelle sopivaa esitystään.

Yhtye kiertää kahdeksan jäsenensä voimin joukkueella: Mikko Kivinen, Markku Toikka, Tapio Liinoja, Timo Eränkö, Matti Jaaranen, Hannu Lemola, Puka Oinonen ja Jussi Liski.

Kiertuepaikkakunnat:
Ti 3.3. Espoo Tapiolasali
To 12.3. Mikkeli, Mikaeli
Pe 13.3. Pori, Promenadikeskus
To 19.3. Helsinki, Kulttuuritalo
Pe 20.3. Lahti, Sibeliustalo
La 21.3. Hämeenlinna, Verkatehdas
Ke 25.3. Tampere, Pakkahuone
To 26.3. Kuopio, Musiikkikeskus
To 2.4. Paviljonki, Jyväskylä
Pe 3.4. Caribia, Turku

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jenkkien Unelmien Po... Black Ice edelleen v... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova