Tuorein sisältö

Superman: Legacy etsii tiimiä: Corenswetista Teräsmies, Houltista Lex Luthor?

15.05.2023 klo 15.10 | Luettu: 761 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Hollywood Reporterin sisäpiirilähteiden mukaan David Corenswet on ennakkosuosikki seuraavaksi Teräsmieheksi, kun koekuvausvaihe lähestyy. Kyse on elokuvasta Superman: Legacy, joka aloittaa DC-elokuvien uuden ajan vuonna 2025.

Corenswet on esiintynyt mm. sarjoissa The Politician (kuvassa), Hollywood ja We Own This City. Hän on 29-vuotias, joten hän ehtii tehdä pitkän uran roolissa, jos jatkumo pysyy kasassa. Ohjaaja James Gunn on väittänyt iän olevan keskeisin syy, miksi 40-vuotias Teräsvaari Henry Cavill vaihdetaan. Tarina kertoo Teräsmiehestä, joka on uransa alussa.

Roolissa saattaa roikkua pari muutakin peluria, mutta Hollywood Reporter ei ole varma, keitä he ovat. Jacob Elordi (Euphoria), Tom Brittney (Grantchester) ja Andrew Richardson (A Call to Spy) on mainittu, mutta he eivät välttämättä osallistu koekuvauksiin.

Lois Lanen roolista kisaavat vastaavissa merkeissä Emma Mackey (Sex Education), Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel), Phoebe Dynevor (Bridgerton) ja Samara Weaving (Scream VI). Väitetysti Brosnahan on tehnyt tiimiin vaikutuksen, mutta 32-vuotiaana hän kiikkuu jo yli-ikäisyyden rajalla.

Nicholas Houltia harkitaan Lex Luthorin rooliin. Väitetysti hän on ollut studion suosikki Mad Max: Fury Roadista lähtien. Aiemmin hän on pyrkinyt The Batmanin pääosaan. Hän on 33-vuotias eli "roistoksi nuori".

Studio ei kommentoi. Twitterissä aktiivinen Gunn toteaa, että koekuvausvaihe on näyttelijöiden oma asia, jota hän ei kommentoi suuntaan eikä toiseen, elleivät näyttelijät puhu asiasta ensin. Mukaan on kiinnitetty vain yksi näyttelijä, eikä kyse ole tunnetusta Teräsmies-hahmosta, joten kyse saattaa olla esim. Gunnin velipojan Sean Gunnin uudesta sivuroolista.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Saksa jäi euroviisui... Housut pois! 25 vuot... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova