Tuorein sisältö

Superman: Legacy palkkasi Vihreän lyhdyn, Haukkatytön ja "Herra Loistavan"

12.07.2023 klo 13.25 | Luettu: 1388 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ohjaaja ja kirjoittaja James Gunn vahvistaa, että Superman: Legacy -elokuvassa nähdään supersankarit Vihreä lyhty (Green Lantern), Haukkatyttö (Hawkgirl) ja Mister Terrific.

Nathan Fillion (Castle, The Rookie - kuvassa vasemmalla) on Guy Gardner eli 60-luvulla debytoinut Vihreä lyhty. Hahmo toimii toisinaan parodiana machosankareista, ja on turvallista veikata, että huumorimies Gunn kallistuu siihen suuntaan.

Isabela Merced (Transformers: Viimeinen ritari, Dora: Kadonnut kaupunki - kuvassa keskellä) on Haukkatyttö. Hahmon oli alunperin tarkoitus esiintyä Black Adam -leffassa miespuolisen vastineensa Haukkamiehen rinnalla, mutta "mutkikkaista syistä johtuen" häntä ei voitu käyttää silloin.

Edi Gathegi (For All Mankind, The Blacklist: Redemption - kuvassa oikealla) on Mister Terrific. Hahmo on sarjakuvamaisen superälykäs eli vain käsikirjoittajan oma äly rajoittaa häntä. Hän rakentaa itselleen vempeleitä ja oppii kamppailulajitkin hetkessä.

Gunn painottaa, että hänen tarinansa tarvitsee näitä hahmoja. Superman: Legacy aloittaa DC-universumin alusta vuonna 2025, joskin osa asioista saattaa säilyä ennallaan modernin multiversumikikkailun johdosta.

Kunhan hahmot pysyvät hengissä, näyttelijöille on tiedossa lisääkin töitä. Jatkossa näyttelijöiden on tarkoitus pysyä samoina myös animoiduissa projekteissa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Witcher 3-4: ulo... Cobra Kai -tähti DC:... >

Keskustelut (1 viestiä)

yqpsnfkqjsmnns

12.07.2023 klo 22.34

hyvin menee kun jo ekas leffas esitellaan 50 superhahmoa ihan sama ongelma kun snydervrrsessa kun ekan patevan leffan jalkeen puolikas justicr league oli jo kakkosleffas gunni floppaa toiseksee puolet naista delaa tai muuten haipyy ennen kun oman leffan aika ees on eli ihan holmoo laittaa jo ekaan leffaan placeholder
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova