Tuorein sisältö

Tom Cruise lentää vaihteeksi mopolla ja junalla: Mission: Impossible 7 -traileri

17.05.2023 klo 17.20 | Luettu: 629 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tom Cruisen näyttelemä salainen agentti Ethan Hunt on alan ainoa mies, joka ei ole tehnyt päivääkään agentin hommia. Joka aamu hän lähtee töihin motivoituneena ja valmiina pelastamaan maailman, mutta juuri kun käsi on toimiston ovella, hän oivaltaa, että hänet on lavastettu syylliseksi, joten hänen on työskenneltävä ilman tukiverkkoa ja tilipussia koko maailman jahdatessa häntä. "Tällä kertaa se on henkilökohtaista" joka toinen kerta.

Seitsemäs osa Mission: Impossible - Dead Reckoning: Part One kertoo koko maailmaa uhkaavasta tahosta, joka kytkeytyy Huntin menneisyyteen. Trailerista päätellen pahiksella on käytössä niin kehittynyt tekoäly, että se tuntee Huntin tarinan loppuratkaisua myöten. Vau.

Varsinainen tarjous on se, että kyseessä on yksi kaikkien aikojen kalleimmista elokuvista, jossa Cruise pyrkii taas rikkomaan omat ennätyksensä järjettömien stunttien saralla. Hyppy moottoripyörällä jyrkänteeltä on nostettu etualalle mainoskampanjassa, mutta Cruise mahdollisesti tekee saman tempun junallakin.

Suomen ensi-ilta on 14. heinäkuuta. Part Two valmistuu ensi vuonna.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kirjalähde: mestario... Conan O'Brien Must G... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova