Tuorein sisältö

Dwayne Johnson vahvistaa palaavansa seuraavassa Fast & Furious -elokuvassa: video

02.06.2023 klo 01.25 | Luettu: 528 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kissa on päässyt pois kassista tai Kivi kengästä. Dwayne Johnson vahvistaa palaavansa Luke Hobbsin rooliin seuraavassa Fast & Furious -elokuvassa.

Johnson on riidellyt julkisesti Vin Dieselin kanssa, joten paluuta on pidetty lähes mahdottomana. Kun Diesel pyysi Johnsonia takaisin verrattain vähän aikaa sitten, jotta saaga voitaisiin päätellä kunnialla, Johnson syytti Dieseliä manipuloinnista ja vakuutti, että hän ei palaa.

Mitä tapahtui? Johnson keskittyy positiivisuuteen julkaisemassaan videossa: fanit tykkäävät hänen paluustaan ja hän faneista. Hän reilusti mainitsee vanhat kaunat Dieselin kanssa, joten fanin on helppo elää hetkessä.

Kyynisempi tahtoo huomioida, että Johnsonia nöyryytettiin viime syksynä. Hän käytti runsaasti energiaa tehdäkseen DC:n Black Adam -elokuvasta itsensä näköisen ja saadakseen Henry Cavillin näyttelemän Teräsmiehen lopputekstikohtaukseen ja jatko-osaan. "DC-universumin hierarkia on muuttumassa", Johnson hoki somessa. Leffa floppasi ja DC pisti suunnitelmansa uusiksi, mitä Johnson ei aluksi myöntänyt.

Hollywoodissa yleensäkin palataan vanhojen hittien pariin mahalaskun jälkeen. Johnson ehti jo lupautua Disneyn Vaianan (eng. Moana) näyteltyyn versioon.

Johnsonin paluu vahvistettiin jo Fast & Furious X:n perin loogisessa & innostavassa lopputekstikohtauksessa, josta siis on lupa puhua vasta nyt.


Uutinen jatkuu: Dwayne Johnson jatkaa Fast & Furious -hahmonaan myös sooloseikkailussa

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lily-Rose Depp sekoi... Dwayne Johnson jatka... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova