Tuorein sisältö

Dwayne Johnson jatkaa Fast & Furious -hahmonaan myös sooloseikkailussa

02.06.2023 klo 02.15 | Luettu: 838 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Dwayne Johnson on haudannut sotakirveen Vin Dieselin kanssa, joten hän jatkaa seikkailuja Fast & Furious -saagassa. Edellinen uutinen keskittyi Johnsonin muuttuneisiin fiiliksiin, joten pois lipsahti olennaisin uusi tieto: Johnsonin hahmo Luke Hobbs saa oman elokuvan ennen Fast & Furious X:n suoraa jatko-osaa.

Jo Fast & Furious X:n lopputekstikohtaus lupasi, että Johnson palaa jossain yhteydessä. Sisäpiirilähteiden ja Johnsonin omien vihjeiden mukaan nimeämätön Hobbs-leffa toimii siltana Fast & Furious X:n ja vuonna 2025 valmistuvan Fast & Furious X: Part 2:n välillä. Hobbsilla ja Jason Momoan näyttelemällä Fast & Furious X -roistolla on yhtä hyvä syy taistella keskenään kuin Momoan ja Dieselin hahmoilla. Johnson vahvistaa ottavansa Momoan kanssa yhteen eeppisesti.

Kyseessä on siis yhtenäinen tarina. Johnson todennäköisesti esiintyy myös Part 2:ssa. Johnson painottaa, että hän ja Diesel ovat taas kuin veljiä, ja hän antaa ymmärtää, että Hobbs palaa useammin kuin kerran.

Hobbs-leffan käsikirjoituksesta vastaa pitkän linjan Fast & Furious -mies Chris Morgan.

Ennen Fast & Furious X:n ensi-iltaa Diesel hihitteli, että tiedossa saattaa olla kolme osaa kahden sijaan, mutta hän ei vahvistanut mitään. Lienee mahdollista, että Hobbs-leffa on se kolmas osa.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Dwayne Johnson vahvi... Samuli Putro paljast... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova