Tuorein sisältö

Disneyn uusi Nalle Puh näyttää siltä kuin Kiinan presidentti joutuisi katsomaan Nalle Puhia Kellopeliappelsiinin tyyliin

14.06.2023 klo 20.55 | Luettu: 1132 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kiinan presidentti Xi Jinping vihaa vitsejä, joiden mukaan hän näyttää Disneyn Nalle Puhilta. Nalle Puh - tuo rakastettu, nappisilmäinen, punapaitainen pullukka - on joutunut sensuurin kynsiin Kiinassa.

Disneyn tuleva nuorten lasten animaatiosarja Playdate With Winnie the Pooh on vaihtanut Nalle Puhin ulkonäön. Liikkeellä on täten vitsejä ja vakavampaakin pohdintaa koskien sitä, onko tämä Kiinan mielistelyä.

Se saattaa olla sitä. Ei kuitenkaan ole todennäköistä, että Playdate With Winnie the Pooh pääsee Kiinan markkinoille. Disneyn näytelty elokuva Christopher Robin kiellettiin Kiinassa, vaikka se teki Puhista pörröisen ja yksinkertaistetun pehmolelun.

Aiemmin tänä vuonna uutisoitiin, että kauhuelokuva Winnie-the-Pooh: Blood and Honey on kielletty Kiinan Hong Kongissa, jonne sen oli tarkoitus päästä. Jos kyseisen leffan kuminaamaista tappaja-Puhia katsoo avoimin mielin, empaattisen ihmisen on vaikea väittää, etteikö yhdennäköisyys menisi jo kiusaamisen puolelle.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pixar harrastaa gala... Beef 1-9 ja 1-10: ju... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova