Tuorein sisältö

Nicole Kidmanin Nine Perfect Strangers jatkuu: uusiin muukalaisiin lukeutuu The White Lotusin Murray Bartlett

21.06.2023 klo 23.15 | Luettu: 823 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Nine Perfect Strangers on Liane Moriartyn romaaniin perustuva niin sanottu minisarja, joka monien moisten tavoin jatkuu menestyksestään johtuen. Sarja on jakanut mielipiteet, mutta se oli iso hitti amerikkalaisessa Hulu-palvelussa. Suomessa sarjaa esittää Amazon Prime.

Jatkon mahdollisuudesta puhuttiin jo vuosi sitten, mutta mikään ei ollut varmaa varsinkaan näyttelijöihin liittyen. Nyt 2. kausi on virallistettu. Nicole Kidman jatkaa pääroolissa: hän näyttelee mystisen lomakohteen perustajaa, jonka aikeita 1. kaudella ihmeteltiin.

Hupaisasti 2. kaudella nähdään Murray Bartlett, joka muistetaan toisen kyseenalaisen lomakohteen The White Lotusin alkuperäisenä isäntänä (kuvassa oikealla). Uuden roolin luonteesta ei tiedetä mitään. Bartlett on nähty hiljattain myös Welcome to Chippendales -sarjassa ja vierailevana tähtenä puhutussa The Last of Us -jaksossa.

Muita uusia näyttelijöitä ovat Liv Ullmann (Persona), Dolly De Leon (Triangle of Sadness), Maisie Richardson Sellers (Legends of Tomorrow) ja Aras Aydin (Escape).

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuska-festivaali jul... 38 vuotta sitten Bry... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova