Tuorein sisältö

Star Trek: Prodigy, Grease ja pari muuta Paramount-sarjaa on lopetettu

26.06.2023 klo 15.05 | Luettu: 687 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Paramount+ -palvelu, jonka monia ohjelmia esittää Suomessa SkyShowtime, on lopettanut neljä sarjaa. Huolestuttavaan nykytyyliin sarjat kokevat "kaksinkertaisen kuoleman": vanhatkin jaksot poistuvat palvelusta pian (ainakin Paramount+ -versiosta).

Tällaisen kohtalon kokeneet sarjat saattavat putkahtaa ilmoille muualla, mutta "saattavat" ei ole hääppöinen takuu siitä, että jonkin sarjan ystävät saavat nauttia suosikistaan jatkossakin. Hollywoodissa on keksitty sekin, että sisällön heittäminen roskiin (esim. HBO Maxin Batgirl-elokuva) tuo verohelpotuksia.

Kirvestä ovat saaneet animaatiosarja Star Trek: Prodigy (kuvassa), klassisen musikaalielokuvan esiosa Grease: Rise of the Pink Ladies, amerikkalaiseen jalkapalloon liittyvä komediasarja The Game ja drag queen -aiheinen musiikkikilpailu Queen of the Universe.

Prodigyn 2. kausi aiotaan tehdä loppuun. Sille yritetään löytää toinen koti. Sarjaa on esitetty myös Nickelodeon-kanavalla, mutta tähän tietoon se ei jatku sielläkään. Myös The Game ja Grease saattavat teoriassa jatkua muualla.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Flash on katastr... Uusi Spede-traileri:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova