Tuorein sisältö

Tom Cruisen eeppinen juoksuaika: parhaat Mission: Impossible -juoksut

05.07.2023 klo 00.15 | Luettu: 1628 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tom Cruise on juuri täyttänyt 61 vuotta. Paramount Pictures on julkaissut asian kunniaksi videon, jossa Cruise juoksee 10 minuuttia Mission: Impossible -elokuvissa. Ensimmäinen osa julkaistiin vuonna 1996, ja seuraava saapuu Suomeen ensi viikolla. Videon jälkeen: mielipiteitä.


Edellinen Mission: Impossible oli erinomaisen viihdyttävä. Seuraavan osan traileri on moitteeton. On kuitenkin hyvä, että virallinen video käsittelee saagan maneereita rennosti.

Seuraavan osan mainostetuimmassa stuntissa Cruise ajaa moottoripyörällä jyrkänteeltä. Tekijät ovat myhäilleet, että stuntti keksittiin ja jopa kuvattiin ennen kuin tiimi keksi, miten stuntti kytkeytyy tarinaan. Nämä elokuvat eivät ole "juosten kustuja", mutta sitä loukkausta on lupa käyttää, jos et näistä pidä, sillä nykyään nämä leffat improvisoivat reilusti enemmän kuin kalliit elokuvat keskimäärin.

Allekirjoittanut ei muista tarinoista muuta kuin sen, että Cruisen näyttelemä agentti tavalla tai toisella "lavastetaan syylliseksi" joka ikinen kerta. Taas hän on omillaan!

Kun uuden trailerin katsoo liian monta kertaa tahtomattaan (isolta kankaalta), se alkaa vaikuttaa aika pirun koomiselta, kun Cruise juoksee taas ja taas, ja sitten hän taas ajaa jyrkänteeltä ilman ilmeistä syytä.

Nostalginen juoksuvideo muistuttaa, miten helppoa on elää hetkessä, kun A-luokan liike-energia palvelee. Ehkä aiemmat osat sittenkin pitää katsoa uudestaan.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Porispere huhuilee, ... 'My health is not go... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova