Tuorein sisältö

'Hyvän esimerkin yhteisöllisyydestä koin kynnettyäni In Flamesin pitissä' - näin toimitaan kaveria kohtaan vain Tuskassa!

06.07.2023 klo 01.17 | Luettu: 4435 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tuska on metalliväen yhteinen juhla, jossa juhlamieli ei muutu kinasteluksi ja tappelupukaroinniksi. Tuskan osalta järjestyshäiriöt ovat lähes nolla, ja tappeluita ei ole lainkaan.

V2.fi:n Jesse Kärkkäisen Tuskaisen lauantain raportissa sivutaan myös kyseistä asiaa.

"Yksi upea piirre Tuskassa onkin vuodesta toiseen ilmentyvä yhteisöllisyys ja hyvä yhteishenki, joka lienee yksi syy siihen, ettei tapahtumassa riehuta missään muualla kuin moshpitissä. Tämä näyttäytyikin hienosti viikonlopun aikana, sillä mukavaa juttuseuraa, kiinnostavia tarinoita sekä mieleenpainuvia hahmoja kohtasi jokaisen päivän aikana. Tässä metalliheimossa jokainen todellakin kuuluu porukkaan, jonka myötä Tuska-viikonloppu on pelkän musiikinkuuntelukanavan lisäksi myös eräänlainen henkinen koti jokaiselle raskaan musiikin ystävälle. Hyvän esimerkin tästä yhteisöllisyydestä koin kynnettyäni In Flamesin pitissä, kun eräs ystävällinen festarikävijä tarjosi desinfiointiliinaa, jotta saisin pahimmat nirhaumat puhdistettua. Kiitokset vielä tätäkin kautta, tämä on sitä todellista metallitoveruutta!".

Mitkä olivat Jessen mielestä Tuska-lauantain parhaat hetket pitissä? Entä miten nappasi Ville Valon soolotuotanolla laajennetu HIM-show? Lue Tuska-lauantain parhaat palat perusteellisen raportin merkeissä täällä.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Secret Invasion 3/6:... Olavi Uusivirta työn... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova