Tuorein sisältö

Secret Invasion 3/6: maailmanloppua kiehtovampaa olisi sekin, jos laatunäyttelijä vakuuttaisi nakkisämpylän olevan elämä

05.07.2023 klo 23.45 | Luettu: 1817 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 3:
Betrayed


Vaikkei näyttelijöillä ole erikoista tekemistä, kunnioitan tarinaa toistaiseksi, koska kunnioitan heitä. Muussa tapauksessa lähinnä nipottaisin siitä, että Nick Fury seurustelee skrullin kanssa, vaikkei kyseinen skrull näytä luonnollista naamaansa. Prinsessa Fionan kanssa imutteleva Samuel L. Jackson olisi helpoin tie sydämeeni.

Käytän liikaa nilkki-sanaa, mutta: Kingsley Ben-Adir vastaa jännitteistä vakuuttamalla, että hänen Gravik-skrullinsa on täyteläinen nilkki, jonka ylimielistä virnettä ei pyyhitä naamalta järkipuheilla. Tosielämä opettaa, että ylimielisyys tulee aatteen laajuudesta, joten niskalaukauskin kai tekisi nilkistä marttyyrin.

"Super skrull" -käsite mainitaan suoraan. Ilman raakaa supervoimaa skrullit eivät voi vallata Marvelin Maapalloa. Sitä odotellessa terrori-iskulla yritetään taas aiheuttaa maailmansota, tms. Se on aivan sama, mutta:

Jackson ja Ben Mendelsohn ansaitsevat hatunnoston myös. Koin herääväni, kun hahmot pikaisesti nahistelivat yhteisestä historiastaan. Hetki tekee Mendelsohnin Talos-skrullista yhä kiinnostavamman, joten sehän alkaa toimia, että jaksossa on käytännössä kyse Talosista ja hänen terroristi-tyttärestään. Alleviivatusti tytär on Talosille herkkä aihe. Tytär suostui kaksoisagentiksi, mutta nyt hän joutuu paljastamaan itsensä, jottei maailma posahda.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 2/6 --- Jakso 4/6 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Infoa Ilosaarirockin... 'Hyvän esimerkin yht... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova