Tuorein sisältö

Cobra Kai -tähti DC:n koppakuoriaisena: viimeinen Blue Beetle -traileri

12.07.2023 klo 14.45 | Luettu: 1196 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Blue Beetle on vuonna 1939 luotu supersankari, joka päätyi DC:n talliin 80-luvulla. Hahmosta on nähty hyvin erilaisia versioita: hänen voimansa perustuvat taikuuteen tai teknologiaan, tai sitten hänellä ei supervoimia edes ole. Uusin Blue Beetle on vuonna 2006 debytoinut Jaime Reyes, joka on tavallinen nuorukainen, kunnes hän saa käyttöönsä avaruusolentojen ötökkäteemaisen haarniskan. Cobra Kai -tähti Xolo Maridueña näyttelee Reyesiä elokuvassa, joka valmistuu elokuun puolivälissä.

Leffa on väitetysti itsenäinen. Kun se kuvattiin, se sijoittui Man of Steelin aloittamaan jatkumoon, mutta leffa on yhtälailla yhteensopiva tulevan Superman: Legacyn kanssa. Se on periaatteessa Legacy, joka aloittaa uuden jatkumon vuonna 2025, mutta jos Blue Beetle on hitti, Blue Beetle saattaa kohdata uuden Teräsmiehen ja/tai saada omia jatko-osia. Muitakin Man of Steel -ajan juttuja hyödynnetään, jos ne yhä käyvät järkeen.

Kyyninen muistaa Universalin kosahtaneen Dark Universen. Elokuva Dracula Untold (2014) filmattiin ennen Dark Universe -suunnitelmaa, mutta sitten lopetusta muokattiin ennen ensi-iltaa, jotta leffa voidaan haluttaessa kytkeä Dark Universeen. Dracula Untold ei menestynyt erityisen hyvin, joten asiasta ei enää puhuttu. Dark Universen ensimmäinen elokuva oli The Mummy (2017). The Mummy vihjasi, että edellistä Mummy-trilogiaa (1999-2008) on lupa ajatella uuden saagan osana. Uusi Mummy floppasi, joten "upouusi, uusvanha" universumi kosahti siihen.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Superman: Legacy pal... Godzilla rankaisee J... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova