Tuorein sisältö

Saw X on esiosa, joten Tobin Bellin Jigsaw nähdään isossa roolissa

20.07.2023 klo 21.20 | Luettu: 1791 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Tobin Bell näytteli "ruumista" elokuvassa Saw (2004). Lopussa ruumis nousi seisaalle ja paljastui niin juonikkaaksi roistoksi Jigsawiksi, ettei hänen tarvitse tehdä enää mitään siinä vaiheessa, kun juoni on käynnissä. Syöpää sairastava hahmo kuoli enemmän tai vähemmän vapaaehtoisesti elokuvassa Saw III (2006), mutta Bell palasi osien 4-8 takaumiin selventämään, miten nerokas (lue: herkullisen typerä) roiston juoni onkaan.

Yhdeksännessä osassa Jigsawista nähtiin vain valokuva. Pian valmistuva kymmenes osa Saw X tuo hahmon takaisin. Saw X sijoittuu osien I ja II väliin. Tässä vaiheessa Jigsaw eli John Kramer elättelee vielä toivoa parantumisesta, joten hän matkustaa Meksikoon kokeillakseen riskaabelia ihmehoitoa. Kun hän saa tietää, että kyseessä on huijaus, hän tekee, mitä hän parhaiten osaa.

Saw-leffat ovat perinteisesti valmistuneet halloweeniksi. Lionsgate-studio on juuri aikaistanut ensi-iltaa: se on jo 29. syyskuuta, joten leffa ehtii tehdä temppunsa ennen uutta Manaajaa ja Five Nights at Freddy's -peliin perustuvaa kauhuelokuvaa.

Testinäytökset ovat väitetysti menneet hyvin. Ensimmäinen kuva:


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nyt soditaan laatiko... Infoa Blockfest-tapa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova