Tuorein sisältö

Väitetysti Gal Gadotin Wonder Woman 3 ei olekaan kehitteillä

11.08.2023 klo 18.10 | Luettu: 922 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hollywoodin lakkojen aikana saamme nauttia tällaisista uutisista. 1. Kun Gal Gadotia haastateltiin ennen lakkoja (jotta haastattelu voidaan julkaista lakon aikana), hän uskoi, että hän on yhä mukana Wonder Woman 3 -suunnitelmassa. 2. Deadline-sivuston sisäpiirilähteiden mukaan Gadot on väärässä. Minkäänlaista Wonder Woman -leffaa ei suunnitella tällä hetkellä.

Uuden ajan DC-elokuvat alkavat vuonna 2025. On teoriassa mahdollista, että valikoidut näyttelijät jatkavat rooleissaan, mutta useimmat eivät jatka.

Ennen uutta suunnitelmaa eli noin vuosi sitten Wonder Woman 3 oli kehitteillä. Se peruttiin, kun ohjaaja Patty Jenkinsin ideat eivät rimmanneet uuden suunnitelman kanssa. Sittemmin on julkistettu Wonder Womanin kotisaaresta kertova esiosasarja Paradise Lost, joka tekijöiden mukaan tavoittelee Games of Thronesin henkeä.

Yllättyykö kukaan, jos vuoden kuluttua kerrotaan, että Gadotin Wonder Woman 3 sittenkin on osa uutta aikaa - ehkä sen toista vaihetta? Ei ylläty.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tarja Turuselta ainu... Apulandia kutsuu Mör... >

Keskustelut (1 viestiä)

glwlgnwlfbrn

11.08.2023 klo 18.28 2 tykkää tästä

siita ei yllaty kun koko sarja on siltikin silkka paskaa taa paussi ennen gunnin sarjaa olis pitanyt olla kunnon mielentyhjennystauko mut ihan taytt sotkua kun vanhan sarjan leffoja tehdaan ja mainostetaan taysill ja samal huhuillaan jo et jo ekas gunnin leffas on kaikki hahmot mukana ja darkseid tapetaan kakkosleffas ja sen jalkeentapellaan trumpilaisia vastaan
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova