Tuorein sisältö

Doom Patrol ja Titans päättyvät nykyisten kausien jälkeen

26.01.2023 klo 12.40 | Luettu: 437 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


DC:n sarjakuviin perustuvat tv-sarjat Titans ja Doom Patrol jatkavat yhteistä matkaa hautaan saakka. Molemmat debytoivat DC Universe -palvelussa, jonka on sittemmin keskittynyt pelkkiin sarjakuviin, joten sarjat muuttivat HBO Maxiin. Sarjat ovat eri tyylisiä ja ne sijoittuvat eri jatkumoon, mistä huolimatta muutama Doom Patrol -hahmo nähtiin varhain Titansissa (kuvassa).

Kummankin sarjan 4. kausi koostuu 12 jaksosta. Kummastakin kaudesta nähtiin 6 jaksoa vuodenvaihteessa ennen taukoa. Nyt kumpikin sarja on lopetettu, joten kumpaakin on tiedossa vielä 6 jaksoa. Virallisen väittämän mukaan kumpikin tarina saa harkitun lopun. Asianomaiset kiittelevät toisiaan matkasta.

Uuden DC Studios -osaston luova pomo James Gunn on ehtinyt kommentoida Twitterissä, että lopetuspäätös tehtiin ennen hänen aikaansa. Se on pääteltävissäkin, sillä DC Studios perustettiin viime marraskuussa, jolloin näiden kausien kehittely oli loppusuoralla. DC Studios pyrkii luomaan yhtenäisen suunnitelman tuleville elokuville ja tv-sarjoille Marvelin tyyliin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Seinäjoen Provinssi ... Bussit kulkevat suun... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova