Tuorein sisältö

Solo: A Star Wars Storyn nuori Lando Calrissian saa oman elokuvan

15.09.2023 klo 16.00 | Luettu: 679 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Solo: A Star Wars Story tuotiin teattereihin puoli vuotta Star Wars: The Last Jedin jälkeen. Solo floppasi. Seuraavana vuonna Star Wars: The Rise of Skywalker haukuttiin lyttyyn, mutta tv-sarja The Mandalorian nousi ilmiöksi. Disney on sittemmin lupaillut monenlaisia Star Wars -elokuvia, mutta aikaan on saatu vain tv-sarjoja. Obi-Wan Kenobin minisarjan oli alunperin tarkoitus olla elokuva.

Kun Soloa mainostettiin, studiopomo piti Lando Calrissianin omaa elokuvaa mahdollisena. Kaksi vuotta myöhemmin julkistettiin Landon oma tv-sarja. Edistystä tapahtui tänä vuonna, kun nuoren Landon näyttelijä Donald Glover ja hänen veljensä Stephen Glover saivat vastuulleen Lando-sarjan käsikirjoituksen.

Tuorein käänne on se, että Lando on sittenkin saamassa oman elokuvan. Tv-sarja on peruttu.

D. Glover on maininnut asiasta podcastissa. "Juuri nyt" suunnitelmana on tehdä elokuva, mutta asiat ovat epäselviä Hollywoodin lakoista johtuen. Deadline-sivuston sisäpiirilähteet vahvistavat, että ison kankaan elokuva on suunnitteilla.

Suoratoistobisnes ei ole niin kuuma kuin Hollywood luuli pandemian aikana, joten siinä on yksi syy, miksi leffoja tv-sarjoiksi muuttanut Disney saattaa innostua päinvastaisesta savotasta. Se on edelleen epäselvää, miten usein Star Wars -fanit suostuvat lähtemään teattereihin. Taika Waititi, James Mangold, Dave Filoni ja Sharmeen Obaid-Chinoy kehittelevät omia elokuviaan. Disneyn julkaisukalenterin mukaan vuonna 2026 nähdään kaksi nimeämätöntä Star Wars -elokuvaa ja vuonna 2027 yksi.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuukka Temonen työst... Kun merenalainen dis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova