Tuorein sisältö

Star Wars: Ahsoka 3/8: jakso iskee kuin yksi voltti. Sarjalla on painoa kuin valaalla avaruudessa.

30.08.2023 klo 23.30 | Luettu: 5244 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 3:
Time to Fly


Kuten vihjattua, olen kuunnellut 30 vuotta mainintoja suuramiraali Thrawnin mahtavuudesta, mutten muista kuulleeni perusteluja. Tänään sivuhahmo keskustelee asiasta hologrammien kanssa. "Thrawn on kuollut." "No ei ole." Jaha.

Ooh: Star Warsissa kävellään avaruudessa. Jedi ehtii heittää hitaan voltinkin. Sitten nähdään lentäviä valaita. Vuonna 1999 kriitikot eivät pitäneet Fantasia 2000:n lentäviä valaita vuoden 1940 Fantasian tasoisina ihmeinä, minkä ymmärrän, vaikka pidän 2000:sta kokonaisuutena.

Disney-plussan taattuun tyyliin jakso kestää vain 25 minuuttia, ollen tylsä silti. Näyttelijöilläkin on vaikeuksia pysyä hereillä. Joutessani fantasioin Sabine Wrenin Disney Infinity -figuurin mäiskimisestä vasaralla.

Wrenistä joko on tulossa jedi, tai sitten "odotukset rikkova yllätyskäänne" (tyyliin The Last Jedi) on se, että hän antaa periksi. Hänet nähdään kahden Episodi IV:n kohtauksen laimeassa uusinnassa: harjoittelemassa sokkona ja tykkitornissa. Koin kylmiä väreitä, kun katsoin alkuperäisen tykityksen YouTubesta vertailun vuoksi. Näyttelijöillä voi olla ilmeitä ja äänensävyjä!? Hehän vaikuttavat olevan tuolla!

Liikkeellä olevan anekdootin mukaan sarjan vetäjä ja Ahsoka-hahmon toinen luoja Dave Filoni hämmentyi aikanaan, kun George Lucas totesi, että Ahsokasta tehdään Anakin Skywalkerin padawan. Mutta eihän Anakinilla ole padawania? Nyt on. Jos Filoni vastaisi Imperiumin vastaiskusta ja Jedin paluusta, Vader olisi robotti ja Luke imuttelisi Leiaa lopussa.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 2/8 --- Jakso 4/8 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuska julkisti ensi ... Floridalainen death ... >

Keskustelut (1 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

31.08.2023 klo 00.42 2 tykkää tästä

Jep, sama pökkelömäisyys jatkuu. Dynaamisemmin leikkaamalla tästä olisi voinut saada iskevämmän jakson, mutta sitten se olisi kestänyt vain vartin.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova