Tuorein sisältö

Taattua roskaa: Peter Dinklage on The Toxic Avenger ensimmäisessä härnäkkeessä

02.10.2023 klo 10.25 | Luettu: 902 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Alkuperäinen The Toxic Avenger on nollabudjetin roskaelokuva vuodelta 1984. Terveysklubin hintelä talonmies Melvin Junko putoaa teollisuusjätteisiin ja muuttuu kaameasti epämuodostuneeksi supersankariksi. Alunperin leffalla oli vaikeuksia tienata, mutta siitä tuli Troma Entertainment -firman suurin kulttiklassikko, joka sai rinnalleen jatko-osia, sarjakuvia ja jopa piirrossarjan.

Viime vuosikymmenellä kehitteillä oli valtavirran suosiosta haaveileva PG-13-ikärajan versio, jonka pääosaan kaavailtiin Arnold Schwarzeneggeria. Se ei olisi pyhäinhäväistys piirrossarjan huomioiden. Tänä syksynä valmistuva uusi versio on kuitenkin korkean ikärajan roskaa entiseen malliin.

Peter Dinklage näyttelee Winston Goozea, joka on terveysklubin talonmies ja vakavasti sairas. "Työterveydenhuolto" ei pelaa, joten Winston päättää ryöstää firman, jolloin hän putoaa jätteisiin Melvinin tavoin.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Spede voitti rähmäis... David Hasselhoff tek... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

Alkuperäinen

02.10.2023 klo 13.06 1 tykkää tästä

Niin? Tämän "artikkelin" tieto arvo on yhtä suuri kun wikipedia -artikkelilla (miinus minkäänlainen tieto pohja). Onko tää nyt remake? Mikä tästä tekee taattua roskaa? Oliko tämä Troman tuotos vai tekikö tämän joku muu?

Olisi tässä voinut vaikka puhua Troma-filmsin trademarkiksi tulleesta goresta ja tehosteiden käytöstä (joka oli aikaansa edellä). Tai siitä että Lloyd Kaufman kehitti oman alalajin splatter kauhu elokuville (Troma elokuvat).

Näistä JTP: artikkelista on tullut vähän samanlainen B-luokan alagenre, tosin ehkä silti enemmän viihde arvoa saa mutantista tekemässä spagetti-annosta opiskelijoiden suolista.
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

02.10.2023 klo 13.25 4 tykkää tästä

Tässä viihdeuutisoinnissa viihteellisesti kerrotaan, että elokuvasta on julkaistu ensimmäinen kiusoittelutraileri ja sen perusteella aiemmista elokuvista tutulla linjalla jatketaan.
lainaa
glslfbwkngjqkdjfn

03.10.2023 klo 11.15 1 tykkää tästä

emma tajuu enaa mitaan
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova