Tuorein sisältö

Katsoja saa peräpukamat, jos Napoleon ei: Ridley Scottin ohjaajan versio kestää yli 4 tuntia

09.10.2023 klo 20.30 | Luettu: 1840 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Ridley Scottin ohjaama Napoleon saapuu isolle kankaalle 22. marraskuuta. Kun teatterikiertue on viety päätökseen, leffan tuottanut Apple julkaisee pidemmän ohjaajan version Apple TV+ -palvelussaan.

Scott olettaa tässä vaiheessa, että ohjaajan versio kestää 4 tuntia ja 10 minuuttia. Teatteriversio kestää 2 tuntia ja 37 minuuttia. Kyse on siis vielä isommasta erosta kuin tapauksessa Kingdom of Heaven, jossa 50 minuuttia pidempi ohjaajan versio muutti täysin monien käsityksen leffan laadusta.

Teatteriversioon kuuluu kuusi merkittävää taistelua. Hiljaisemmatkin leffat kannattaa katsoa isolta kankaalta, mutta... Allekirjoittanut oli valmis odottamaan ohjaajan versiota jo aiemmin, kun Scott kertoi sensuroineensa Napoleonin peräpukamat, jotka saattoivat ratkaista Waterloon taistelun. Ylimääräiseen puoleentoista tuntiin mahtuu melkoisesti muutakin kuten Kingdom of Heavenista päätellen naispäähenkilön juoni.

Monet ovat tulkinneet, että peräpukamat sensuroitiin jo kirjoitusvaiheessa. Sääli. Olisi komeaa, jos pidempää versiota päästäisiin kuvailemaan peräpukamaversioksi.


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Wheel of Time 2-... Sick New World 2024 ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova