Tuorein sisältö

Star Wars: Ahsoka 7/8: niskalaukaus vie herkästi messiaan maineen

13.10.2023 klo 22.00 | Luettu: 718 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 7:
Dreams and Madness


Teoriani toimii yhä. Jeesus Kristus oli miekkaileva jedi ennen kuin hän eksyi ystävistään, mutta raukeiden kilpikonnien kanssa hengaillessaan hän oppi luottamaan Voimaan, joten nyt hän on telekineettinen judoka, joka kaataa konnia hellin ottein kuin rahanvaihtajien pöytiä. Star Wars on esiosa Raamatulle 1. Mooseksen kirja poislaskien, joten Jessellä on reilusti aikaa asennetta hioakin. Nyt hän ampuu stormtrooperia päähän. Ehkä yritän muistaa, että hahmo on tosiasiassa Ezra Miller - fuck - Ezra Bridger.

Toinen koukku (joka Bridgerin tavoin esiteltiin vasta viimeksi) on Thrawn. Pömppömahaa myöten Thrawn ajaa asiansa banaanivaltion diktaattorina, vaikken ymmärrä, pelkäävätkö sankarit kentällä & senaatissa hedelmien hintakartellia vai kokkelin salakuljettamista banaaneissa. Kun Ahsoka ajaa avaruusvalaalla miinakenttään ja ryhtyy tähtiensotimaan, Thrawn sanoo suoraan olevansa niin juonikas, että hän osaa reagoida woohoo-tason sankareihin. Lyhyt jakso on täynnä rymistelyä, joten on kivutonta odotella, että käsikirjoittaja löytää sanakirjasta kohdan "juonikas". Ehkä ensi kerralla.

Kun laiva on lastattu scifibanaaneilla (se meni täysin ohi, millä), Thrawn ottaa hatkat sankarien riehuessa. Niin hän sanoo, mutta käytännössä pakoyritys taitaa olla koko sarjan huipennus.

Koukku, joka oli mahdollista tunnistaa jo ennen edellistä jaksoa, on joviaali ei-sith Ray Stevenson. Se, että äijä mutisee tietävänsä mitä on meneillään, vaikkei hän tee mitään, toimii tavallaan, sillä sankareille saattaisi tulla hiki, jos herra ei tarkoituksella lomailisi.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 6/8 --- Jakso 8/8 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kuin metallisen kulm... Star Wars: Ahsoka 8/... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova