Tuorein sisältö

Marvel-pomon ja Wonder Woman -ohjaajan Star Wars -leffat tuskin toteutuvat

07.03.2023 klo 23.25 | Luettu: 1133 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Uutta Star Wars -elokuvaa ei ole valmistunut sitten The Rise of Skywalkerin (2019, kuvassa), vaikka lukuisia on julkistettu. Variety-sivuston tietojen mukaan kahta projektia ei enää kehitetä aktiivisesti.

Ne siis on peruttu. Wonder Woman -ohjaaja Patty Jenkinsin Rogue Squadron -leffa on kuollut ja silti nostanut päätään aiemminkin, joten suhtaudutaan sisäpiirijuoruihin pienin varauksin, vaikka Variety yleensä tietää, mistä se puhuu.

Myös Kevin Feigen leffa on lässähtänyt kaikessa hiljaisuudessa. Hän on päävastuussa Marvelin elokuvauniversumista, mutta hänen oli tarkoitus tuottaa yksi Star Wars ilmeisesti vaihtelun vuoksi. Viime keväänä kirjoittajaksi värvättiin Michael Waldron (Loki, Doctor Strange in the Multiverse of Madness), joka on sittemmin saanut vastuulleen Avengers: Secret Warsin, joka päättää Marvelin multiversumisaagan.

The Last Jedin ohjaaja Rian Johnson saattaa palata Star Warsin pariin joskus, mutta hän on kiireinen murhamysteeriensä eli Veitset esiin -leffojen ja Poker Face -sarjan parissa.

Taika Waititi (Thor 3-4, Jojo Rabbit) ja Sharmeen Obaid-Chinoy (Saving Face, A Girl in the River) kehittelevät yhä omia leffojaan. Variety uskoo, että Waititi aikoo näytelläkin omassaan.

Joululle 2025 on ajoitettu nimeämätön Star Wars -leffa. Varietyn lähteiden mukaan virallisia tietoja julkistetaan tänä keväänä.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kelly Osbourne on el... The Punisher palaa D... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova