Tuorein sisältö

Avengers: Secret Wars on yhä todennäköisemmin nykyisen Marvel-universumin loppu

16.10.2023 klo 22.00 | Luettu: 9021 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Sisäpiirijuorut ja maalaisjärki tukevat samaa teoriaa: Marvelin elokuvauniversumi alkaa alusta lähitulevaisuudessa. Käynnissä on multiversumisaaga. Tiedossa on vielä monia tempauksia, joissa nähdään hahmojen vaihtoehtoisia versioita. Avengers: Secret Wars (2027) on todennäköisesti se piste, jonka jälkeen perusasioihin panostaminen kiinnostaa faneja enemmän kuin sadan sankarin yhteinen juoksu pahiksia päin. Secret Warsia edeltää mm. elokuva Avengers: The Kang Dynasty (2026).

Joanna Robinson on yksi tuoreen MCU: The Reign of Marvel Studios -kirjan kirjoittajista. Hänen mukaansa Marvel-pomo Kevin Feige on jo itsekin vihjannut, että Secret Wars sallii "kevyen uuden alun" (soft reboot). Kaikki mikä ei toimi voidaan karsia. Toimivia asioita voidaan jatkaa. Vanhoja asioita voidaan tuoda takaisin (vaikka hahmo olisi kuollut).

Se on tuttua sarjakuvista, että massiiviset (kosmiset!) yhteiset tapahtumat nollaavat monien hahmojen tilanteen, kun käänteet ovat vieneet heidät kauaksi alkuperäisestä ideasta. Tarve on vielä suurempi näytellyssä saagassa, koska - pysäyttäkää painokoneet - näyttelijät ikääntyvät.

Juoruja ja järkeilyjä on ollut liikkeellä jo hyvän aikaa. Jos Secret Warsin tomusta nousee uusi jatkumo, se on hyvä aika tuoda mukaan X-Men-hahmot, jotka vaativat hoivaa ja huolenpitoa. Seuraavaa X-Men-leffaa ei ole virallistettu, mutta kirjoittajaa etsitään.

DC yrittää vastaavaa temppua. Alkuperäisen väittämän mukaan Superman: Legacy (2025) on uusi alku, mutta toimivat vanhat jutut säästetään. Tuoreimpien juorujen ja järkeilyjen mukaan mikään vanha DC-juttu ei varsinaisesti toimi, joten paljoa ei säästetä (Aquaman saa vielä tilaisuuden todistaa arvonsa).

Lähde: CBR

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Oasis ei tee paluuta... Britannian suosituin... >

Keskustelut (1 viestiä)

hmslrjmfnsmsms

17.10.2023 klo 19.00 1 tykkää tästä

roskaa. sarjiksista tulee pienen piirin huttua just sitten kun hyvia hahmoja elotetaan joukolla ja kloonit sun muut tulee joka tarinaan
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova