Tuorein sisältö

Marvel suunnittelee X-Men-elokuvaa

29.09.2023 klo 23.35 | Luettu: 1237 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Hollywoodin kirjoittajien lakko päättyi aiemmin tällä viikolla (uutinen). Sopimuksia ei ole hyväksytty lopullisesti, mutta kirjoittajat ovat tyytyväisiä ja vapaita palaamaan töihin.

Tulkaapa meille, maanittelee Marvel. Sisäpiirilähteiden mukaan Marvel aloittaa tänä syksynä neuvottelut ensimmäisestä X-Men-elokuvasta, joka sijoittuu Marvelin elokuvauniversumiin. Kirjoittajat pääsevät esittämään ehdotuksiaan siitä, minkälainen elokuvasta tulee.

Ensi-iltaa ei ole päätetty, joten Marvelilla ei ole kiire, kuvailevat samat lähteet. Kirjoittaja todennäköisesti palkataan virallisesti vasta ensi vuonna. Homma on yksi kuumimmista, joita Hollywoodilla on kirjoittajalle parhaillaan tarjota.

Tavallaan ensimmäinen Marvel-universumin X-Men-leffa on ensi keväänä valmistuva Deadpool 3, jossa nähdään mm. Hugh Jackmanin Wolverine. Todennäköisesti Deadpool 3 profiloituu multiversumiteemaa hyödyntäväksi komediaksi ja uuden ajan X-Menit esitellään vasta elokuvan Avengers: Secret Wars (2027) jälkeen tai osana sen kertomaa tarinaa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallican Lars Ulri... James Bond -kaunotar... >

Keskustelut (2 viestiä)

EeroTeero

01.10.2023 klo 03.46 2 tykkää tästä

Ei tarvitse kauheasti edes yrittää, että tulee parempaa kuin 95% Foxin tuottamista X-Meneistä.
lainaa
glsltnwlmfmsmfmwkd

01.10.2023 klo 08.50 1 tykkää tästä

eika tuu. marvelin leffat ja sarjat ovat menneet jo ihan viemariin. itseaantoistavaa vasynytta wokemossoa jos seuraava xmen on samaa laatua kun uudempi black panther tai shehulk tai doc strange 2 ni todellakin koko singerin trilogia first class ja future past oli parempia. ei tarvi laadun edes hirveesti laskea ni ollaan apocalypsen ja dark phoenixin paskuusasteilla
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova