Tuorein sisältö

Gen V 1-4: jos saa valita, tahdotko puolison venyvän horisontaalisesti vai vertikaalisesti?

22.10.2023 klo 23.45 | Luettu: 668 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
The Whole Truth


Kutistuja tunkeutui miehen pään läpi hetken mielijohteesta. Uskottavampaa on se, että piirroshahmojen korviin menevät asiat tulevat toisesta korvasta ulos, koska se on vakiintunutta, että he joustavat höyryjyränkin kohdatessaan.

Tämä jakso leikkii, että tyypeillä on reaktioita korvajuttuun. Ei kannata, sillä pian nähdään seuraava tsoukki, joka on raju ja puoliksi perusteltu, mutta sekin saa alireagoivat hahmot vaikuttamaan psykopaateilta. Tilanne koskee koko The Boys -jatkumoa: tyyli on yhä haussa, kun materiaali on pääasiassa kaavamaista, mutta yksi tuottaja vaikuttaa erikseen vaativan ylilyöntejä.

Teinidraama toimii. Teinidraama väsyttää...? KIKKELI RÄJÄHTÄÄ!! N-nyt on teinidraamaa! Teinidraama toimii. Teinidraama väsyttää...?

Ehkä säpinää on tarpeeksi. Keski-ikäisestä superaistimiehestä on tullut lipevä tv-juontaja, joka kokee olevansa muiden yläpuolella aistiessaan muiden mielentilan ja lähihistorian. Tällaista saisi olla enemmän: tunnetta siitä, että supervoima vaikuttaa hahmon koko elämään. Superaistit itsessään ovat niin kiehtovia, että olen katsonut kolmesti Superaistit (Senseless).

Kutistujan pelastama supervahva pöpi on sentään pöpi. Kun skitsofrenia saa hänet lyömään nyrkkiä pöytään, kutistuja paljastaa osaavansa kasvaa jätiksi syömällä. Sarja harrastaa kinksheimaamista aina kun mahdollista (tänäänkin), joten kutistujan tuleva poikaystävä ei saa pitää kutistumisesta eikä kasvamisesta. Toivon siis vain, että sarja aikoo käyttää yli 5 minuuttia vitsiin, jossa poikaystävä profiloituu himosyöttäjäksi.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sou sou soudetaan va... Kärttyistä ukkoa ei ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova