Tuorein sisältö

Gen V 1-6: lomalla muistojen syöjän mielikuvituksessa

26.10.2023 klo 22.00 | Luettu: 692 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 6:
Jumanji


Disney+ -tyyliin jaksot lyhenevät: kuudes jää käytännössä 33 minuuttiin. Disney+ -sarjoissa on toisinaan aidosti kyse siitä, että leffan käsikirjoitus yritetään venyttää ja silpoa minisarjaksi, mutta tehokkuus on toki sallittua, kun episodit rajataan loogisesti jaksojen 5 ja 6 tyyliin.

Muistinmenetysjuoni käsiteltiin kerralla loppuun, eivätkä muistot kadonneet pysyvästi. Nyt pitäisi tietää, voivatko tyypit luottaa syylliseksi paljastuneeseen telepaattityttöön, joka väittää tarkoittavansa hyvää. Telepaatti tilttailee, joten kaverit päätyvät hänen mielensä sisälle. Heidän on pakko oppia kaverista lisää välien katkaisemisen sijaan.

Jakso ei mielestäni teeskentele ovelampaa kuin se on: tämä stuntti vain suoritetaan. "Unissa mikä tahansa on mahdollista", joten Soldier Boyn mielikuvitusversio jauhaa vähän potaskaa, minkä jälkeen kaikkien menneisyyttä muistellaan tiiviisti. Kukin on epävakaa piruparka, joten heidän tarvitsee vain sietää toisiaan tuntuakseen yhteisöltä.

Kutistuva tyttö ei osallistu, vaan käy panemassa terässkitsoa muistonsa takaisin saatuaan. Poika näkee hänet muppettina kuten teurastamansa tyypit viimeksi. Se jää nähtäväksi, kykeneekö sarja todellisiin ja/tai riipaiseviin käänteisiin, mutta tämä perussöpö & arveluttava sessio alustaa asiallisesti jotakin.

On aikaa edistää pääjuontakin, joka vaikuttaa X-Men 2:sta lainatulta. Sarja tekee juttuaan melko tasaisesti, mutta tänään oivalsin katsovani tätä vapaaehtoisesti (!), joten pistän arvosanaan bonusta.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-5 --- Jakso 1-7 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Rata-autoilusta tutt... Hautausmaat ovat täy... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova