Tuorein sisältö

Zoe Saldaña & naarasleijonat terroristijahdissa: Special Ops: Lioness -traileri

23.10.2023 klo 18.20 | Luettu: 1146 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

DVD-elokuvalta tai videopelin vuosipäivitykseltä kuulostava televisiosarja Special Ops: Lioness käytti alunperin lyhyempää nimeä Lioness eli naarasleijona. Sarja perustuu löyhästi Team Lioness -projektiin, jossa Yhdysvaltain armeija käytti naispuolisia sotilaita Irakissa ja Afganistanissa vuorovaikuttaakseen paikallisten naisten kanssa astetta kunnioittavammin. Asiaan liittyy epäselvyyksiä, sillä amerikkalaiset naissotilaat päätyivät rajuihin taisteluihin vastoin suunnitelmaa. Aihetta käsittelee mm. vuoden 2008 dokumenttielokuva nimeltä Lioness.

Tv-sarjassa yritetään estää terrori-iskuja peitetehtävien merkeissä. Zoe Saldaña näyttelee Lioness-tiimiä kentällä johtavaa CIA-agenttia ja Nicole Kidman hänen pomoaan. Laysla De Oliveira näyttelee merijalkaväen sotilasta, joka on tulokas Lioness-tiimissä.

Päävastuussa sarjasta on Taylor Sheridan, joka sai Oscar-ehdokkuuden Hell or High Water -elokuvan käsikirjoituksella. Hän on myös Sicario-elokuvien kirjoittaja ja yksi Yellowstone-saagan luojista.

Sarja alkaa SkyShowtime-palvelussa 30. lokakuuta.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nicole Kidmanin ja H... Squid Game jatkuu...... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova