Tuorein sisältö

Daredevil: Born Again värväsi Punisherin, Lokin ja Moon Knightin taustapiruja

28.10.2023 klo 11.50 | Luettu: 651 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Daredevil: Born Again -sarja on vaikeuksissa. Kun tuotanto keskeytyi Hollywoodin lakoista johtuen, Marvel-pomoilla oli aikaa pohtia, mitä on tullut tehtyä, eivätkä he olleet vakuuttuneita. Päävastuussa olleet herrat Matt Corman ja Chris Ord ovat siirtyneet syrjempään tuottajiksi. Vain osaa heidän materiaalistaan käytetään.

Sarjan uusi vetäjä on Dario Scardapane. Hän on työskennellyt mm. sarjojen The Punisher (kuvassa) ja Jack Ryan tuottajana ja kirjoittajana. The Punisher itse eli Jon Bernthal vierailee sarjassa, kuten on pitkään tiedetty.

Mukaan ovat liittyneet myös Justin Benson ja Aaron Moorhead, jotka ohjaavat loput kaudesta. He ovat ohjanneet yhdessä Loki-jaksoja ja Moon Knight -jaksoja.

Ei ole enää varmaa, että ensimmäinen kausi koostuu 18 jaksosta. Kunnianhimoiselta se kuulostikin, kun muut Marvel-sarjat (ja useimmat vastaavat sarjat nykyään) ovat selvästi lyhyempiä.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suomen tv-ensi-illas... Disneyn näytelty Lum... >

Keskustelut (1 viestiä)

goapfnalxnkw

28.10.2023 klo 15.54

urpot jostain daredevilista nyt ainakin olis saanut tehda perinteisen sarjan mis eri rikolliset hautovat juoniaan ja mennaan ihan csi 24 kova laki linjalla vaik 50 jaksoa jos siitakin yrittavat nyt vasata jonkun kuusosasen minileffan mika jotenkin selittaa kanginntouhuja ni voivoi
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova