Tuorein sisältö

Hieman yllättäen Henry Cavillin ja John Wick -ohjaajan Highlander toteutuu

30.10.2023 klo 19.40 | Luettu: 894 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Henry Cavill tähdittää Highlander-elokuvan uutta versiota, jonka ohjaa Chad Stahelski. Uutinen on se, että kuvaukset saadaan lopultakin käyntiin ensi vuonna. Lionsgate-studio lähtee pian etsimään yhteistyökumppaneita, eikä projekti enää tähän kaadu, sillä Hollywoodin lakkojen runtelemat markkinat ovat nälkäisiä.

Leffa julkistettiin 2008. Stahelski liittyi mukaan 2016 ja Cavill 2021.

Entinen stunttimies Stahelski on ohjannut kaikki John Wick -leffat ja vain ne, mutta hän on jo pitkään aikonut laajentaa. IMDb-listan mukaan hänellä on työn alla 11 projektia, joten ennen tätä uutista ei ollut erityisen todennäköistä, että Highlander etenee. Cavill puolestaan kärsii huonosta tuurista faniensa silmissä, kun Teräsmies- ja The Witcher -hommat eivät kulkeneet siten kuin hän olisi tahtonut.

Highlander kertoo miekkamiehistä, jotka ovat kuolemattomia, elleivät he katkaise toisiltaan päätä. Lopulta vain yksi voi jäädä jäljelle. Alkuperäinen versio nauttii vahvaa kulttimainetta mm. Queenin musiikin ja Christopher Lambertin, Sean Conneryn ja Clancy Brownin omalaatuisen karisman johdosta.

Stahelskin mukaan uusi versio on "John Wick miekoilla". Miekkailla Cavill osaa: kuvassa on The Witcher.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jason Statham riehuu... Suosikkimeteorologi ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova